Locatia noastra

Bucuresti-Ilfov

Telefon

+40 720 760 512

Servicii Urgente

Termeni și condiții

Declarație de confidențialitate Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor INSTALATOR-URGENTE.RO!

INSTALATOR-URGENTE.RO se angajează să ofere un nivel corespunzător regulilor GDPR de confidențialitate, disponibilitate și integritate a datelor cu caracter personal aferente oricărei persoane vizate prin acțiunile noastre de prestări servicii și de marketing.

INSTALATOR-URGENTE.RO procesează și stochează date cu caracter personal în UE, aceste prelucrări fiind în conformitate cu regulile GDPR.

Această declarație de confidențialitate explică tipurile de informații pe care le colectăm de la clienți sau de la potențiali clienți și modul în care utilizăm aceste informații.

Principii

Politica de protejare a datelor în INSTALATOR-URGENTE.RO se bazează pe următoarele principii de protecție a datelor:

 1. Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă.
 2. Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite și legitime, iar datele nu vor fi procesate mai departe într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri.
 3. Colectarea datelor personale va fi adecvată, relevantă și limitată la informațiile necesare scopului procesării.
 4. Datele personale vor fi corecte și, acolo unde este necesar, actualizate.
 5. Se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele incorecte sunt șterse sau corectate fără întârziere.
 6. Datele personale vor fi păstrate într-o formă ce permite identificarea persoanei vizate și pentru o perioadă nu mai lungă decât cea în care datele personale sunt procesate.
 7. Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară.
 8. Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
 9. Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor, precum și de la dreptul la portabilitatea datelor, cu limitările ce decurg din legile care guvernează domeniul sănătății.

Datele personale

Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă. Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte, cum ar fi nume, adrese, numere de telefon, adrese de e-mail, numere de identificare, informații financiare, informații despre comportamentul online sau orice altă informație care poate fi asociată cu o persoană fizică identificată sau identificabilă.

INSTALATOR-URGENTE.RO colectează și procesează date personale în principal în scopul de a furniza servicii de înaltă calitate clienților și potențialilor clienți. Datele personale pot fi colectate și utilizate pentru următoarele scopuri:

 1. Înregistrarea și administrarea contului de utilizator.
 2. Furnizarea și gestionarea serviciilor solicitate.
 3. Comunicarea cu clienții și potențialii clienți în legătură cu serviciile oferite.
 4. Trimiterea de informații despre produse, servicii, oferte speciale sau alte informații relevante.
 5. Îmbunătățirea și personalizarea experienței clienților pe website-ul nostru.
 6. Analizarea și înțelegerea preferințelor și comportamentului utilizatorilor pentru a îmbunătăți și adapta serviciile și comunicările noastre.

INSTALATOR-URGENTE.RO va păstra datele personale doar pentru perioada necesară în scopurile menționate mai sus și în conformitate cu legislația aplicabilă.

INSTALATOR URGENTE BUCURESTI SI ILFOV

Aveti nevoie de un Instalator Urgent in Bucuresti si Ilfov?Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

Instalator Urgente

Regim de Urgenta

Suntem disponibili 24/7 pentru a vă oferi soluții rapide și eficiente la orice problemă de instalații sanitare.
© 2023 Created with Blq Web Solutions