Locatia noastra

Bucuresti-Ilfov

Telefon

+40 720 760 512

Instalator Urgente ILFOV

Rapid/Disponibil 24/7

Instalator Urgente Ilfov

Instalator Urgente Ilfov indiferent daca avaria cu care te confrunti este in Bragadiru, Chitila, Glina, Magurele, Pantelimon, Buftea, Otopeni, Popesti Leordeni, Afumati, Balotesti, Berceni, Branesti sau Cernica, ne poti suna pentru a solicita un instalator urgent non stop Ilfov! Suntem disponibili la orice ora si zi a saptamanii si putem prelua in timp util orice interventii.

instalator urgente ilfov BUCURESTI SECTOR

LUCRARI EXECUTATE DE UN INSTALATOR URGENTE ILFOV

Un instalator autorizat de urgență în sectorul 6 al Bucureștiului poate efectua o varietate de lucrări acoperite, printre care:

 • Reparații și înlocuiri ale instalațiilor sanitare defecte sau deteriorate
 • Deblocări și curățiri ale canalizărilor infundate
 • Detectarea și remedierea scurgerilor de apă sau avarii la coloanele de apă
 • Montarea și înlocuirea robinetelor, chiuvetelor, vaselor de toaletă și altor echipamente sanitare
 • Instalarea sistemelor de încălzire centrală, inclusiv a radiatorilor și a țevilor de distribuție a apei calde
 • Montarea și repararea sistemelor de alimentare cu apă și a instalațiilor de canalizare
 • Montarea și întreținerea sistemelor de filtrare și tratare a apei
 • Realizarea inspecțiilor și a lucrărilor de întreținere preventivă a instalațiilor sanitare

DE CE SA APELEZI LA NOI PENTRU UN INSTALATOR URGENTE ILFOV NON STOP?

Echipa noastră de instalatori autorizați și experimentați este specializată în astfel de intervenții de urgență și asigură servicii de calitate superioară. Indiferent de natura lucrărilor necesare, suntem pregătiți să intervenim rapid și eficient pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Nu ezita să ne contactezi pentru a beneficia de serviciile noastre de instalator autorizat de urgență în sectorul 6 al Bucureștiului. Suntem aici pentru a-ți oferi soluții profesionale și prompte pentru orice problemă legată de instalațiile sanitare.

 • Toti instalatorii nostri sunt autorizati ANRE si au experienta;
 • Oferim garantie si factura pentru toate lucrarile prestate;
 • Preturile sunt calculate riguros si ofera un raport avantajos fata de calitate;
 • Putem prelua rapid orice tip de lucrare si suntem disponibili non stop.

INSTALATOR URGENTE BUCURESTI SI ILFOV

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

LUCRARI EXECUTATE DE INSTALATOR URGENTE ILFOV

Daca vei apela la noi pentru un instalator urgente ilfov , acesta se va deplasa la locatia mentionata in cel mai scurt timp, putand prelua lucrari diverse:

 • Inlocuirea in intregime a instalatiilor sanitare (coloane de apa calda sau rece, tevi si conducte, robineti de trecere, obiecte sanitare si chiar corpuri de mobilier baie);
 • Dispune de tehnologia necesara pentru aputea repara eficienat instalatii sanitare, termice, tevi de pexal, polietilena, cupru sau zinc;
 • Monteaza sau repara robineti, baterii pentru dus, lavoare si chiuvete, atat in baie cat si in bucatarie;
 • Instaleaza apometre si ofera garanita acestora;
 • Instaleaza sau repara rezervoare si vase WC, cazi de baie sau de dus si cabine de dus;
  Instaleaza si racordeaza masina de spalat vase sau rufe;
 • Instalatorul pentru urgente ilfov executa lucrari de desfundare WC, canalizare, sifoane, etc;
 • Poate realiza lucrari de mentenanta si reabilitare la reteaua de apa calda sau rece din subsolurile blocurilor.

INSTALATOR URGENTE AUTORIZAT ILFOV

Contactează-ne fără ezitare pentru a beneficia de serviciile unui instalator , indiferent dacă ești persoană fizică, firmă comercială sau asociatie de proprietari. Noi oferim o gamă variată de servicii, atât în regim de urgență, cât și în regim normal, garantând calitatea lucrărilor noastre. Puteți avea încredere în serviciile prestate de instalatorii noștri de urgență, selectați cu atenție de firma noastră și care sunt profesioniști cu experiență. De asemenea, suntem echipați cu toate instrumentele și echipamentele necesare pentru a interveni rapid și eficient, chiar și în cazurile de urgență majore.
Indiferent de natura problemei tale, avem cunoștințele și experiența necesare pentru a o remedia în mod profesionist și prompt. Lucrăm cu seriozitate și responsabilitate, asigurându-ne că rezultatul final întâlnește standardele de calitate și că te poți baza pe serviciile noastre de încredere.

Nu ezita să ne contactezi și să ne ceri ajutorul în rezolvarea problemelor tale de instalații sanitare. Suntem aici pentru a te asista cu servicii de înaltă calitate și pentru a-ți oferi soluții rapide și eficiente.

INSTALATII URGENTE SANITARE

Serviciile de instalații sanitare includ o gamă largă de activități, care acoperă atât instalarea, cât și întreținerea sistemelor sanitare. Acestea includ:

Instalarea sistemelor sanitare

Aceasta implică proiectarea și instalarea sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și încălzire a locuințelor, clădirilor de birouri, școli, spitale și altor tipuri de clădiri.

Serviciile noastre de instalare a sistemelor sanitare implică proiectarea și instalarea sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și încălzire pentru diverse tipuri de clădiri, cum ar fi locuințe, clădiri de birouri, școli, spitale și altele. Echipa noastră de experți poate oferi soluții personalizate și de înaltă calitate pentru a satisface nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Repararea sistemelor sanitare

Aceasta implică diagnosticarea și remedierea problemelor sistemului de alimentare cu apă, canalizare și încălzire. Aceste probleme pot fi scurgeri de apă, blocări în sistemul de canalizare, defecte în componentele sistemului de încălzire, sau alte probleme.

Serviciile noastre de reparații sanitare includ diagnosticarea și remedierea problemelor sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și încălzire. Problemele pot varia de la scurgeri de apă și blocări în sistemul de canalizare până la defecte ale componentelor sistemului de încălzire. Echipa noastră de specialiști poate oferi soluții eficiente și durabile pentru a remedia problemele și a asigura funcționarea optimă a sistemelor sanitare.

Întreținerea sistemelor sanitare

Aceasta implică curățarea sistemelor sanitare, verificarea și înlocuirea componentelor uzate sau deteriorate, precum și asigurarea funcționării optime a sistemului de alimentare cu apă, canalizare și încălzire.

Serviciile noastre de întreținere a sistemelor sanitare includ curățarea, verificarea și înlocuirea componentelor deteriorate sau uzate, precum și asigurarea funcționării optime a sistemului de alimentare cu apă, canalizare și încălzire. Echipa noastră de profesioniști oferă servicii de calitate și soluții personalizate pentru a menține sistemul dvs. de sănătate într-o stare excelentă și pentru a preveni eventualele probleme ulterioare.

Servicii de instalare a sistemelor de apă potabilă

acestea includ instalarea și întreținerea sistemelor de filtrare, sistemelor de tratare a apei și a altor sisteme necesare pentru a furniza apă potabilă în clădiri.

Oferim servicii complete de instalare și întreținere a sistemelor de apă potabilă, inclusiv instalarea și întreținerea sistemelor de filtrare, tratare a apei și alte sisteme necesare pentru a furniza apă potabilă în clădiri. Echipa noastră de specialiști poate oferi soluții personalizate și de calitate pentru a satisface nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect, asigurând astfel o apă curată și potabilă pentru toți utilizatorii.

Urgente 24h din 24

Nevoile fiecarui client sunt importante pentru noi. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, prin produsele procurate de la furnizori cu renume.

Echipe de instalatori si electricieni autorizati ANRE. Interventii rapide non-stop in Bucuresti si Ilfov.

​10 Ani Experienta

Colaboram cu furnizori de renume in distributia materialelor aferente lucrarilor de instalatii sanitare si va pnem la dispozitie instalatori calificati pentru realizarea acestora.Garantia oferita manoperei este de 24 de luni, societatea noastra fiind asigurata in cazul producerii de evenimente neplacute produse in perioada de garantie.

Colaborăm cu furnizori de renume pentru a asigura distribuția materialelor necesare lucrărilor de instalare sanitare. Punem la dispoziție o echipă de instalatori calificați pentru realizarea acestora, astfel încât să vă puteți bucura de servicii profesionale și de calitate. Garanția manoperei noastre este de 24 de luni, iar societatea noastră este asigurată în cazul producerii de evenimente neplăcute în perioada de garantie. Astfel, vă puteți bucura de pacea și liniștea sufletească că sunteți în mâini bune cu echipa noastră.

INSTALATOR URGENTE BUCURESTI / ILFOV

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

INSTALATII TERMICE

Serviciile de instalații termice sunt legate de sistemele care furnizează încălzire și apă caldă în clădiri. Acestea includ o gamă largă de activități, care acoperă atât instalarea, cât și întreținerea sistemelor de încălzire. Iată câteva dintre principalele servicii de instalații termice:

Proiectarea și instalarea sistemelor de încălzire

Aceasta implică proiectarea și instalarea centralelor termice, a radiatoarelor și a conductelor de încălzire pentru a furniza căldură în clădire. De asemenea, aceste servicii includ instalarea boilerelor și a sistemelor de apă caldă menajeră.

Oferim servicii complete de proiectare și instalare a sistemelor de încălzire, care includ proiectarea și instalarea centralelor termice, radiatoarelor și conductelor de încălzire, astfel încât să puteți beneficia de un mediu confortabil și călduros în interiorul clădirii. În plus, echipa noastră de profesioniști poate instala și sisteme de apă caldă menajeră și boilere pentru a satisface nevoile de confort termic ale clienților noștri. Garantăm calitatea și profesionalismul în serviciile noastre, astfel încât să puteți avea încredere în echipa noastră pentru proiectarea și instalarea sistemului de încălzire adecvat nevoilor dumneavoastră.

Repararea sistemelor de încălzire

Aceasta implică remedierea problemelor care pot apărea în sistemul de încălzire, cum ar fi scurgeri de apă, blocări în sistemul de alimentare cu apă sau probleme cu pompele de circulație.

Echipa noastră de specialiști este pregătită să remedieze orice problemă care poate apărea în sistemul de încălzire al locuinței, clădirii de birouri sau a oricărui alt tip de clădire. Aceste probleme pot fi scurgeri de apă, blocări în sistemul de alimentare cu apă sau probleme cu pompele de circulație, dar și alte probleme care pot afecta performanța sistemului de încălzire.

Întreținerea sistemelor de încălzire

Aceasta implică verificarea și curățarea componentelor sistemului de încălzire, precum și verificarea și înlocuirea componentelor uzate sau deteriorate. De asemenea, aceste servicii includ și verificarea parametrilor de funcționare a centralei termice și reglarea acestora.

Serviciile de întreținere a sistemelor de încălzire implică verificarea și curățarea componentelor sistemului de încălzire, precum și verificarea și înlocuirea componentelor uzate sau deteriorate. De asemenea, aceste servicii includ și verificarea parametrilor de funcționare a centralei termice și reglarea acestora, pentru a asigura o funcționare eficientă și economică a sistemului de încălzire. Echipa noastră de specialiști poate oferi soluții personalizate și de calitate pentru a satisface nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Înlocuirea sistemelor de încălzire vechi

Aceasta implică înlocuirea sistemelor vechi de încălzire cu sisteme moderne, eficiente din punct de vedere energetic, care utilizează surse de energie regenerabile, cum ar fi sistemele de încălzire pe bază de pompe de căldură.

Serviciile noastre includ și înlocuirea sistemelor de încălzire vechi cu sisteme moderne, mai eficiente din punct de vedere energetic și care utilizează surse de energie regenerabile. Echipa noastră de specialiști vă poate oferi soluții personalizate și adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect, astfel încât să puteți beneficia de un sistem de încălzire performant, durabil și eficient din punct de vedere energetic.

Asistență tehnică

Oferim asistență tehnică clienților, răspunzând la întrebări și oferind sfaturi referitoare la întreținerea și utilizarea optimă a sistemelor de încălzire.

 Oferim clienților noștri asistență tehnică specializată din partea instalatorilor noștri calificați în instalații termice. Aceștia sunt pregătiți să răspundă la întrebări și să ofere sfaturi utile referitoare la întreținerea și utilizarea optimă a sistemelor de încălzire, astfel încât acestea să funcționeze într-un mod eficient și sigur.

Instalarea și întreținerea sistemelor de apă caldă menajeră

Aceste servicii includ instalarea, întreținerea și repararea sistemelor de încălzire a apei menajere, precum și a sistemelor de boilere. Aceste sisteme pot fi alimentate cu diverse surse de energie, cum ar fi gazul, electricitatea sau energia solară, și pot fi proiectate și personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Oferim servicii complete de instalare, întreținere și reparare a sistemelor de încălzire a apei menajere și a sistemelor de boilere, indiferent de sursa de energie utilizată: gaz, electricitate sau energie solară. Echipa noastră de specialiști poate proiecta și personaliza aceste sisteme pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client. De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică și sfaturi referitoare la întreținerea și utilizarea optimă a acestor sisteme.

INSTALATOR URGENTE ILFOV / BUCURESTI

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

Serviciile de mentenanță a instalațiilor sanitare sunt esențiale pentru a menține sistemul de instalații sanitare într-o stare bună de funcționare și pentru a preveni problemele și daunele. Iată câteva dintre principalele servicii de mentenanță a instalațiilor sanitare:

 

Inspectarea instalațiilor sanitare

Averificări periodice a instalațiilor sanitare pentru a identifica problemele potențiale, cum ar fi scurgeri de apă, blocări, probleme cu ventilarea etc.

Acest tip de serviciu este foarte important pentru a preveni problemele majore care pot apărea în timp și pentru a asigura buna funcționare a instalațiilor sanitare pe termen lung. De obicei, aceste verificări periodice sunt recomandate la intervale regulate, de exemplu o dată pe an, pentru a se asigura că instalațiile sanitare funcționează în mod corespunzător și pentru a preveni eventualele probleme.

Curățarea instalațiilor sanitare

Aceasta implică curățarea și degresarea conductelor și a componentelor instalațiilor sanitare, pentru a elimina reziduurile și a preveni blocările și scurgerile de apă.

Asigurarea unui flux continuu de apă potabilă și eliminarea deșeurilor sunt două dintre cele mai importante aspecte ale oricărei instalații sanitare. Curățarea și degresarea conductelor și componentelor sunt operațiuni esențiale pentru a asigura buna funcționare a instalației și pentru a preveni problemele pe termen lung. Aceste servicii pot fi efectuate atât ca măsură preventivă, cât și ca remediere a problemelor existente, și pot fi personalizate pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui client.

Înlocuirea componentelor uzate

Aceasta implică înlocuirea componentelor uzate ale instalațiilor sanitare, cum ar fi robinetele, clapetele de la toaletă, garniturile de etanșare etc., pentru a preveni scurgerile de apă și alte probleme.

Această procedură presupune schimbarea elementelor afectate ale sistemului de instalații sanitare, cum ar fi robinetele, mecanismele de descărcare a toaletelor, garniturile de etanșare, și altele similare, cu obiectivul de a preveni pierderile de apă și alte eventuale probleme.

Întreținerea sistemului de încălzire a apei

Aceasta implică curățarea și verificarea sistemului de încălzire a apei, pentru a asigura o funcționare sigură și eficientă.

Această sarcină constă în curățarea și verificarea sistemului de încălzire a apei, cu scopul de a asigura o funcționare eficientă și sigură. Aceasta include o serie de activități, cum ar fi curățarea depunerilor de calcar și verificarea echipamentelor, precum și alte măsuri de întreținere care ajută la menținerea performanțelor optime ale sistemului.

Verificarea și repararea scurgerilor de apă

Aceasta implică identificarea și remedierea scurgerilor de apă, pentru a preveni daunele și a reduce pierderile de apă

Această sarcină presupune identificarea și remedierea scurgerilor de apă, cu scopul de a preveni pierderile și daunele asociate. Acest proces include o serie de etape, precum identificarea sursei scurgerii, evaluarea extinderii pagubelor și realizarea reparațiilor necesare pentru a împiedica răspândirea problemelor. Prin efectuarea acestei verificări și reparații, se reduce riscul de pagube materiale, precum și pierderile de apă care pot fi costisitoare și dăunătoare pentru mediu.

Întreținerea sistemelor de canalizare

Aceasta implică verificarea și curățarea sistemelor de canalizare, pentru a preveni blocările și problemele cu mirosurile neplăcute.

 

Această activitate constă în verificarea și curățarea sistemelor de canalizare, cu scopul de a preveni apariția blocajelor și problemelor de miros neplăcut. Acest proces include o serie de măsuri preventive, cum ar fi îndepărtarea resturilor și a altor obiecte care ar putea bloca canalizarea, precum și utilizarea unor substanțe chimice special formulate pentru curățarea și dezinfectarea conductelor. Prin efectuarea acestei întrețineri regulate, se îmbunătățește funcționarea sistemului de canalizare și se previn problemele neplăcute precum mirosurile neplăcute și blocările care pot fi costisitoare și greu de remediat.

INSTALATOR URGENTE ILFOV / BUCURESTI

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

MONTAJ/INLOCUIRE/VERIFICARE SI SIGILARE APOMETRE

Echipa noastră de instalatori sanitari cu experiență și certificare ANRE este specializată în montarea și întreținerea apometrelor. Suntem disponibili pentru intervenții rapide în caz de avarii, dar și pentru programări pentru servicii de montaj. Atribuțiile noastre includ montarea apometrelor, verificarea, înlocuirea și sigilarea lor, oferind soluții adaptate nevoilor tale. Lucrările noastre sunt de înaltă calitate și durabile în timp, astfel încât să te bucuri de un sistem de apometre eficient și fiabil. Suntem o firmă de montaj apometre din București, gata să îți oferim servicii de calitate la prețuri competitive.

Montaj apometre

Acesta este montat de obicei la intrarea în imobil, înainte de branșarea la rețeaua de apă. În timpul montajului, se realizează o serie de operațiuni, cum ar fi întreruperea alimentării cu apă, demontarea robinetului existent și instalarea noului apometru. De asemenea, se asigură etanșeitatea racordurilor și se verifică buna funcționare a apometrului, pentru a măsura corect cantitatea de apă utilizată în imobil.

 

Este important să se efectueze montajul apometrului de către o echipă de instalatori profesioniști și certificați, pentru a se asigura siguranța și calitatea lucrării. În plus, este important să se efectueze și verificări periodice ale apometrului, pentru a asigura că funcționează corespunzător și că măsoară cantitatea de apă utilizată în mod corect.

VERIFICARI APOMETRE

Dacă se suspectează că apometrul nu mai funcționează corect sau certificatul metrologic a expirat, este recomandat să se apeleze la un specialist pentru verificarea și eventual înlocuirea apometrului.

Procedura de verificare a apometrului implică conectarea acestuia la un aparat etalon, care este un dispozitiv de referință utilizat pentru a asigura măsurători precise și corecte. Aceasta elimină orice abatere de măsurare și asigură precizia înregistrării consumului de apă.

Sigilari apometre

Procesul de sigilare a apometrelor implică utilizarea de sigilii din policarbonat sau acetal, care sunt inscriptionate cu o serie unica prin tehnologie laser, sau sigilii de plumb inscriptionate, împreună cu o sârmă de oțel specială. Pentru a sigila apometrele, se aplică sârma de sigilare și sigiliile cu mecanism rotor sau cele clasice de plumb pe racordurile apometrelor.

 Fiecare sigiliu cu rotor are o serie unică sau inițialele firmei noastre, iar pentru sigiliile de plumb veti vedea și inițialele noastre. După finalizarea procesului de sigilare, apometrele sunt sigilate și puteți fi sigur că lucrarea a fost executată corect. În procesul verbal de sigilare veți regăsi seria apometrelor, indexul la care apometrele au fost sigilate și seriile unice ale sigiliilor.

INSTALATOR URGENTE ILFOV

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

Instalator Urgente

Regim de Urgenta

Suntem disponibili 24/7 pentru a vă oferi soluții rapide și eficiente la orice problemă de instalații sanitare.
© 2023 Created with Blq Web Solutions