Locatia noastra

Bucuresti-Ilfov

Telefon

+40 720 760 512

Preturi instalator urgente

Instalații Sanitare

Preturi Instalator Urgente – echipa noastră de specialiști în instalații sanitare vă poate ajuta cu o gamă variată de servicii.

Oferim următoarele servicii:

Montaj cadă baie

Efectuăm montajul profesional al căzilor de baie, asigurându-vă că sunt instalate corespunzător și în conformitate cu standardele de siguranță.

de la 70 lei

Montaj cadă cabină de duș

Punem la dispoziție servicii de montaj pentru căzile cabinei de duș, asigurându-vă că instalația este realizată cu precizie. de la 70 lei

de la 70 lei

Montaj chiuvetă bucătărie

Oferim servicii de montaj pentru chiuvetele de bucătărie, asigurându-vă că sunt conectate corespunzător la sistemul de alimentare cu apă și de scurgere.

de la 50 lei

Montaj lavoar

Realizăm montajul lavoarelor într-un mod profesional, asigurându-vă că instalația este sigură și funcțională.

de la 50 lei

Montaj masină de spălat

Oferim servicii de montaj pentru mașinile de spălat, asigurându-vă că acestea sunt conectate corespunzător la sistemul de apă și canalizare.

de la 40 lei

Montaj vas Toaletă

Efectuăm montajul profesional al vaselor de toaletă, asigurându-vă că sunt instalate corect și funcționează în mod optim.

de la 60 lei

Montaj hidrofor

Suntem specializați în montajul hidroforurilor pentru a asigura o alimentare eficientă cu apă în locuință.

de la 50 lei

Pompă sumersibilă

Suntem specializați în pompelor submersibile pentru a asigura o alimentare eficientă cu apă în locuință.

de la 50 lei

Înlocuire sifon pardoseală

Pentru a proteja apometrele și pentru a preveni intrarea impurităților în sistem, oferim servicii de montaj a filtrelor pentru impurități. Aceste filtre asigură o funcționare mai eficientă și durabilă a apometrelor.

de la 60 lei

Apometre

Suntem specializați în furnizarea unei game complete de servicii legate de apometre. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii precum montajul, înlocuirea, verificarea și sigilarea apometrelor. Ne asigurăm că serviciile noastre sunt realizate cu profesionalism și atenție la detalii, pentru a vă asigura o funcționare optimă a sistemului dvs. de apometre. De asemenea, oferim și servicii de înlocuire sau montaj de robinete de trecere și montaj de filtre pentru impurități. Contactați-ne pentru a beneficia de expertiza noastră și pentru a vă asigura că sistemul dvs. de apometre funcționează la capacitate maximă.

Montaj apometre

Punem la dispoziție servicii de montaj rapid și precis al apometrelor, asigurându-vă că acestea sunt instalate corect și funcționează în mod optim. de la 110 lei

de la 50 lei

Înlocuire apometre

Dacă aveți nevoie de înlocuirea apometrelor vechi sau defecte, suntem aici să vă ajutăm. Vom asigura o înlocuire rapidă și eficientă, astfel încât să puteți continua să beneficiați de un sistem de apometre performant. de la 60 lei

de la 50 lei

Verificare apometre

Pentru a vă asigura că apometrele funcționează corect și oferă măsurători precise, oferim servicii de verificare profesională. Echipa noastră va verifica și calibra apometrele dvs. pentru a vă asigura că obțineți rezultate exacte. de la 16 lei/bucata

de la 50 lei

Sigilare apometre

Pentru a proteja integritatea sistemului dvs. de apometre și pentru a preveni intervenții neautorizate, oferim servicii de sigilare profesională. Sigilăm apometrele în mod sigur și sigur pentru a vă asigura că măsurătorile sunt protejate și autentice.

de la 5 lei/bucata

Înlocuire / montaj robinet trecere

Dacă aveți nevoie de înlocuirea sau montajul unui robinet de trecere, suntem aici să vă ajutăm. Oferim servicii rapide și de înaltă calitate pentru a vă asigura că aveți un sistem complet și funcțional.

de la 10 lei

Montaj filtru impurități

Pentru a proteja apometrele și pentru a preveni intrarea impurităților în sistem, oferim servicii de montaj a filtrelor pentru impurități. Aceste filtre asigură o funcționare mai eficientă și durabilă a apometrelor.

de la 10 lei

PRETURI INSTALATOR URGENTE BUCURESTI SI ILFOV

Aveti nevoie de un Instalator Urgent in Bucuresti si Ilfov?Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

Desfundări

Suntem dedicați să vă oferim servicii de desfundare de înaltă calitate, utilizând tehnici și echipamente de ultimă generație. Contactați-ne pentru a beneficia de ajutorul nostru profesionist și pentru a restabili funcționarea normală a sistemului dvs. de scurgere.

Desfundarea chiuvetei

Dacă aveți o chiuvetă blocată sau cu scurgere lentă, suntem aici să vă ajutăm. Folosim echipamente specializate pentru a îndepărta eficient depunerile și blocajele din sistemul de scurgere al chiuvetei.

de la 40 lei

Desfundarea WC-ului

Dacă aveți probleme cu WC-ul înfundat, vă putem oferi soluții rapide și eficiente. Echipa noastră are experiență în utilizarea tehnicilor și echipamentelor potrivite pentru a rezolva blocajele și a readuce WC-ul în funcționare optimă.

de la 60 lei

Desfundarea cazăii

Dacă aveți o cadă cu scurgere dificilă sau blocată, suntem pregătiți să intervenim. Echipa noastră folosește tehnici și instrumente specializate pentru a elimina reziduurile și a reda funcționalitatea normală a scurgerii.

de la 70 lei

Desfundarea scurgerii

Indiferent de tipul de scurgere blocată - baie, bucătărie sau altă zonă din locuință - putem interveni rapid și eficient. Echipa noastră este echipată cu instrumente adecvate pentru a rezolva blocajele și a restabili scurgerea corespunzătoare a apei.

de la 60 lei

PRET INSTALATOR URGENTE BUCURESTI SI ILFOV

Rapid/Disponibil 24/7

PRETURI INSTALATOR URGENTE BUCURESTI SI ILFOV

Apelând la un serviciu specializat pentru montajul obiectelor sanitare, evitați problemele costisitoare și economisiți timp și bani. Un specialist are abilitățile necesare pentru a instala obiectele sanitare în mod eficient și corect, reducând astfel riscul apariției scurgerilor sau inundărilor.

instalator urgente ilfov BUCURESTI SECTOR

PRETURI INSTALATOR URGENTE BUCURESTI SI ILFOV

Aveti nevoie de un Instalator Urgent in Bucuresti si Ilfov?Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

De ce noi?

Suntem o echipa de instalatori pregatiti sa intervenim de urgenta la problemele legate de instalatiile sanitare, termice si de canalizare. Oferim servicii de calitate superioara la preturi accesibile pentru instalatii, reparatii si mentenanta. Interventiile noastre sunt rapide, garantate si realizate cu profesionalism. Indiferent de natura problemei, suntem gata sa intervenim si sa solutionam orice situatie neplacuta.
Calitate
70 %
Ani de experienta
1 +
Siguranta
1 %