Desfundare

Echipele firmei noastra ofera servicii de desfundare la orice ora. 0726001233

Desfundare chiuveta, desfundare wc, desfundare canalizareDesfundare completa al coloanelor de scurgere, wc-uri infundate, chiuvete si lavuare de bai si bucatarii, spalatoare de orice fel,
desfundari scurgeri cabine de dus, desfundari cazi…
Avem serpi de desfundare de diferite lungimi si diametre special concepute pentru a rezolva problemele aparute.
Avem serpi electrici si masina de vidanjare pentru a goli canale infundate.
Desfundare cu sarpe manual, desfundare cu sarpe electric, desfundare cu furtun de presiune.Consideram ca nu este placut sa locuiti intr-o casa ce tocmai ati renovat-o sau sunteti in mijlocul unei petreceri si va treziti cu probleme atat de delicate.. Facem orice fel de desfundare noaptea zi ziua prin apelare si adaugare pe foaia de zi a situatiilor ce nu necesita graba si urgenta cat si pentru situatii foarte complicate unde trebuie sa intervenim cu grija si rapiditate pentru desfundarea profi a tevilor, canalizarilor, a wc-ului sau a chiuvetei.
Echipa dotata cu GPS si masina pe timp de zi si pe timp de noapte, oferindu-va asistenta pana la sosire.
Timp de raspuns: 5 min – 45 min
Echipa noastra vine pregatita pentru a intampina si a rezolva problemele indiferent de vreme si ora.

De luat aminte pentru asa zisele solutii inedite ce pot complica situatia:
Nu folositi sode si solutii dupa sfaturile altora pentru a desfunda o teava. Acele solutii pot afecta materialul din care este conceputa conducta de scurgere si
mai departe pot aparea pete de umezeala la vecini sau in locuri unde nu este placut ( pereti de rigips, la baza fundatiei sau a sapei, etc )
Nu incercati sa rezolvati problema cu o sarma sau o pompa care nu este indicata pentru astfel de lucruri.
Sunati o echipa si lasatii sa va rezolve problema intr-un mod profesional. Dorim sa va oferim cel mai practic sprijin in astfel de probleme!