Sanitare

sanitare, reparatii sanitare

Reparatii sanitare urgente la orice ora sau montaje programate

– Executari reparatii sanitare, urgente, de calitate, si la un pret decent.
Reparam orice instalatie avariata indiferent de nivelul de defectiune ce il poate avea, indiferent de ora sau zona unde locuiti.
– Inlocuire robineti, inlocuire baterii chiuveta,inlocuire baterie si sifon de scurgere cada, inlocuire baterii si reparatii sanitare la scurgeri cabina dus.
– Inlocure baterii si robineti coltari la lavuare sau spalatoare, Inlocuire racord de scurgere si baterii de bideu sau baterii speciale de dus si pentru instalatii sanitare perete.

  1. Reparatii cazi si cabine de dus cu hidromasaj.
  2. Reparatii tevi sparte in nise sau la baie.
  3. Reparatii tevi de scurgere si de alimentare cu apa potabila sau apa menajera.
  4. Inlocuire cartuse de filtre, reparatii hidrofoare si camere speciale de pompare, inlocuire vase tampon sau conducte de fier sau fonta.
  5. Inlocuire robineti de trecere si de golire, inlocuire robineti subsol sau in canale.
  6. Inlocuire apometre si filtre speciale, inlocuire racoarde de scurgere,
  7. Reparatii bai si bucatarii, montaje accesorii de bai, la orice fel de grup sanitar.
  8. Montaje bazine de wc, masini de spalat vase sau rufe complet echipate.

Fie ca aveti o garsonera, un apartament sau o casa, noi va oferim servicii complete in executia reparatiilor dar si al montajelor, incepand cu un proiect simplu sau dificil, de jos si pana la finalizare, avand pe toata aceasta perioada instalatori pregatiti profesional pentru a va intampina neclaritatile si dorintele de a finaliza totul intr-un mod placut si sigur.

Promptitudine, Profesionalism, Intelegere, Garantia lucrarii.

Montaj chiuveta, montaj lavuar, montaj wc, montaj cada, montaj cabina de dus, montaj aragaz, montaj cuptor, montaj hota, montaj cabina de dus, montaj robineti de trecere si golire, montaj baterii de diferite marimi, simple sau complexe, montajul si inlocuirea conductelor de scurgere de la grupurile sanitare, inlocuiri de sifoane de cazi, chiuvete si lavuare, montaj pisoare, montaj boilare electrice, pe gaz si de cumulare al apei calde menajere, Montam orice, Inlocuim orice!