Contact

Despre noi si instalator contact Bucuresti :

Instalator Bucuresti urgente non stop va poate ajuta cu orice serviciu de montaj si reparatii instalatii, curatare centrale termice, spalare chimica si desfundari scurgeri. Fie ca este vorba de instalatii termico-sanitare, instalatii solare, instalatii electrice si curenti slabi, montaje accesorii sau amenajari interioare partiale si complete, noi va oferim servicii de calitate profesionala la preturi de bun simt.

– Va oferim servicii profesionale in urmatoarele domenii: instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii de gaze si frigotehnice precum si reparatii diverse. Experienta, competenta personalului, dorinta si determinarea sunt factorii dezvoltarii durabile si rapide ai firmei noastre.

– Echipele noastre de instalatori calificati ofera servicii de instalatii scurgeri, instalatii sanitare, instalatii termice, montaje de orice fel si servicii complete al centrale termice, montaje masini de spalat, montaje baterii, montaje accesorii bai, etc.

Confindentialitate si siguranta:

– Serviciile societatii noastra au baze de date unde pastreaza adresele clientilor pentru a le oferi in continuare servicii la cererea lor in domeniile ce le executam.  Mesajele care le vom primi, fie pe forumul de contact sau mail, fie prin apel telefonic sau sms, nu le vom divulga nimanui pastrand secret adresele si locatiile unde se vor executa lucrarile de reparatii si montaj.

Garantiei serviciilor noastre:

– Prezentul certificat de garantie emis de societatea noastra atesta calitatea serviciilor efectuate si a materialelor folosite pe timpul lucrarilor de instalatii, montaj, reparatii sau intretinere.
Aceste servicii beneficiaza de garantie , suport tehnic si servicii gratuite pe o perioada intre1, 2 si 5 ani de la incheierea lucrarilor efectuate. Pe tot acest timp de garantie, beneficiarul lucrarilor are dreptul in mod gratuit la repararea daunelor cauzate si inlocuirea materialelor defecte sau necorespunzatoare din vina prestatorului de serviciile ce le-a executat.
– Pentru a beneficia de garantie lucrarilor executate si al materialele folosite, montajelor sau a reparatiilor, beneficiarul trebuie sa respecte urmatoarele criterii:
-Sa respecte conditiile de utilizare si sa foloseasca instalatiile conform instructiunilor de utilizare, oferite de catre prestator,
-Sa pastreze si sa protejeze lucrarea efectuata in conditii de bun simt,
-La aparitia problemelor sau urgentelor la lucrarile efectuate sa instiinteze la timp reprezentantul societatii ce a executat manopera pentru o remediere rapida, totodata este interzisa interventia persoanelor neautorizate asupra instalatiilor sau a partilor acestora, astfel pierdandu-se dreptul de garantie.
-Sa pastreze cu grija prezentul certificat de garantie al serviciilor efectuate de personalul societatii noastre.

De la garantie sunt excluse:

-Materiale achizitionate ce nu au fost recomandate de personalul societatii noastre.
-Defectele cauzate din neglijenta clientului sau din conectarea gresita a instalatiilor, produsului prevazut in contract.
-Defectele datorate folosirii instalatiilor in alte scopuri decat cele prevazute in instructiunile de folosire.

Garantia se ofera completand un formular in prezenta dumneavoastra facandu-se confirmarea serviciilor ce le-am executat, semnata si stampilata corespunzator atasata facturii. Orice interventie neautorizata de catre un “instalator priceput la toate” in intervalul de timp specificata pe foaia de garantie, face ca aceasta sa nu mai fie valabila.

Adresa:

B-dul Iuliu Maniu, nr. 17, sector 6, Bucuresti